0 Bedste Blomberg Vaskemaskiner (Marts 2019)

Liste over de 0 Blomberg vaskemaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 0 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

  Udgået Blomberg BWG486W0 Blomberg BWG486W0
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  7.499 kr.
  Udgået Blomberg BWG474W0 Blomberg BWG474W0
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  5.499 kr.
  Udgået Blomberg BWD384W0 Blomberg BWD384W0
  Vaskemaskine med tørretumbler
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  7.999 kr.
  Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
  loading icon

  Hvad mener du om vaskemaskinerne fra Blomberg?


  68%

  32%

  Blomberg BWG474W0Blomberg BWG486W0
  Score
  0 100
  0 100
  (0)
  0 anmeldelser
  (0)
  0 anmeldelser
  Pris 5.499 kr. 7.499 kr.
  Testresultater
  Energiklasse
  Årligt energiforbrug173 kWh195 kWh
  Årligt vandforbrug9680 liter10560 liter
  Kapacitet7 kg8 kg
  Centrifugeringsevne
   ABCDEFG 
   ABCDEFG 
  Centrifugerings-hastighed1400 omdr./min.1600 omdr./min.
  Restfugtighed53 %44 %
  MotortypeKulfriKulfri
  Lydniveau, vask51 dB49 dB
  Lydniveau, centrifugering75 dB76 dB

  Vigtigste pointer:

  Den bedste Blomberg vaskemaskiner, er Blomberg BWG486W0 ifølge vores test af vaskemaskiner.

  Den gennemsnitlige score for vaskemaskinerne fra Blomberg er 0, mens gennemsnittet for alle vaskemaskiner i testen er 85.

  Prisen for en Blomberg vaskemaskine er i gennemsnit på 0 kr., mens gennemsnittet er på 4228 kr. for alle vaskemaskiner.

  Specifikationerne for Blomberg vaskemaskiner

  Herunder kan du få et indblik i, hvordan specifikationerne for Blomberg' vaskemaskiner fordeler sig.

  Energiforbrug

  Vaskemaskinerne fra Blomberg har et årligt energiforbrug der varierer fra 0 - 0 kWh. Dette giver i gennemsnit Blomberg' vaskemaskiner en elpris på 0,0 kr. i løbet af et år, svarende til 0,0 kr. pr. vask.

  Vandforbrug

  Vandforbruget blandt Blomberg' vaskemaskiner varierer fra 0 - 0 liter pr. år. Dette giver i gennemsnit Blomberg' vaskemaskiner en vandpris på 0,0 kr. i løbet af et år ved normalt forbrug. Det svarer til 0,0 kr. pr. vask.

  Kapacitet

  Kapaciteten varierer fra 0-0 kg. Den gennemsnitlige kapacitet er på 0 kg.

  Centrifugeringshastighed

  Vaskemaskinerne fra Blomberg har en centrifugeringshastighed som går fra 0-0 omdrejninger i minuttet.

  Lydniveau

  Blandt alle frontbetjente vaskemaskiner er det gennemsnitlige lydniveau ved vask på 53 dB. Til sammenligning er det for Blomberg' vaskemaskiner på 0 dB. Blandt Blomberg' vaskemaskiner har den mest støjsvage et lydniveau på 0 dB, mens den mest larmende har et lydniveau på 0 dB.

  Lydniveauet ved centrifugering varierer fra 0 dB til 0 dB, blandt Blomberg' vaskemaskiner.

  Vaskemaskinerne fra Blomberg

  Blomberg er et af de anerkendte mærker, når vi taler vaskemaskiner. Virksomheden fremstiller alt inden for husholdningsapparater til hjemmet. Det gælder inden for følgende kategorier:

 • Køl og frys
 • Madlavning
 • Opvask
 • Vask
 • Herunder laver de køleskabe, frysere eller kombinerede modeller af disse. Inden for madlavning laver de ovne, kogeplader og komfurer. Desuden tilbyder de opvaskemaskiner samt vaskemaskiner og tørretumblere eller en kombination af disse.

  Blomberg fokuserer især på at beskytte naturen i forbindelse med deres produktion. De søger hele tiden at kunne reducere energi- og vandforbrug så meget, som det er muligt. Ligeledes bliver produkterne fremstillet på fabrikker, som er ISO 14001 certificerede. Denne certificering betyder, at maskinerne følger et effektivt miljøledelsessystem.

  Designet på maskiner fra Blomberg er tidløse og universelle. Brandet ønsker, at husholdningsapparaterne skal passe ind i ethvert hjem. Derfor er de produceret i et minimalistisk og elegant design, således de passer til mange forskellige stilarter. Desuden er vaskemaskiner og tørretumblere produceret, så de passer sammen designmæssigt. Det skaber et harmonisk design i hjemmet.

  Blomberg har også tænkt på at lave brugervenlige produkter, som kan gøre hverdagen nemmere for dig. Det gælder blandt andet betjening af maskinerne, som er gjort så overskuelige, som det er muligt. Der er ligeledes tænkt i teknologiske og praktiske løsninger, som er vigtigt ved disse typer maskiner.

  Et historisk blik på Blomberg

  Tilbage i 1883 blev den tyske virksomhed Blomberg født. Den blev stiftet af Bernhard Blomberg, som på daværende tidspunkt trådte ind i metalindustrien i Tyskland. I 1935 fik Blomberg øjnene op for husholdningsapparater og begyndte at producere vaskemaskiner. Blomberg specialiserede sig i disse og er i dag nogle af de mest troværdige og anerkendte inden for produktion af vaskemaskiner. Faktisk blev virksomheden et synonym for vasketøj for tyskerne i den periode, hvor de fik fokus på produktion af vaskemaskiner.

  Fra år 1979 tog produktionen af vaskemaskiner og udvikling af disse fart. Det år producerede Blomberg den første vaskemaskine i Tyskland, som havde ydre balance kontrol. Nogle år efter – i 1981 – producerede de den første fuldautomatiske vaskemaskine. I 1985 lancerede Blomberg både den første vaskemaskiner, som bruger mindre end 100 liter vand, og de lavede en vaskemaskine med hybrid timer.

  Lige efter årtusindeskiftet i 2002 opkøbte gigant virksomheden Arçelik Blomberg. Denne er den 3. største producent af husholdningsmaskiner i Europa.

  Et par år efter gennemgik Blomberg en relancering af mærkets produktsortiment, og i 2009 blev Blombergs nye produkter introduceret globalt.

  Typer af vaskemaskiner fra Blomberg

  Som historien fortæller, har Blomberg relanceret deres produkter mod det bedre i 2009. Blomberg selv beskriver det som, at deres ”nye vaskemaskiner giver tøjvask en ny dimension”. Deres serie af vaskemaskiner og tørretumblere er energieffektive, hvormed de har et lavt energiforbrug. Faktisk ligger alle vaskemaskinerne i den bedste energiklasse, som er A+++. Desuden indeholder vaskemaskinerne speciallavede vaskeprogrammer, som indstiller de bedste vilkår for den pågældende vask via sensorer. Det er for eksempel et specialprogram til Bomuld på 20 grader, som i øvrigt bruger mindre energi end standard vaskeprogrammerne. På den måde har du også rig mulighed for at tænke på miljøet ved vaskemaskiner fra Blomberg.

  Inden for vaskemaskiner og tørretumbler er der 3 overordnede kategorier hos Blomberg:

 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Vaske-tørremaskiner
 • Vaskemaskiner

  Alle vaskemaskiner er kvalitetstestede, inden de bliver sendt fra den færdige produktion og ud i butikken eller klar til internethandel. I denne kvalitetstest ønsker Blomberg, at holdbarheden for maskinerne er i top. Maskinerne gennemgår derfor en grundig undersøgelse. De tjekkes også i forhold til sikkerhed og funktion.

  Samtlige vaskemaskiner benytter et vandreguleringssystem, der får vaskemaskinen til at regulere vandindtaget i forhold til mængden af vasketøj, hvormed der spares mest muligt på vandet, som er en miljøvenlig metode.

  I vaskemaskinerne er der adskillelige programmer, som passer til dine behov. Der er ligeledes et hygiejne program på Blombergs vaskemaskiner, som er godkendt af VDE (en tysk forening). Programmet dræber med høj sandsynlighed på 99,9% allergener på vasketemperaturer helt ned til 20 grader, således tøjet bliver hygiejnisk.

  Der er 10 års garanti på alle motorerne i vaskemaskiner fra Blomberg. Så går den i stykker inden for 10 år, kan du udnytte garantien.

  Vaske-tørremaskiner

  Kendetegn for vaske-tørremaskiner er, at du kan få en multifunktionel maskine, som altså både kan rengøre dit tøj og tørre det. Da kan du spare meget plads i hjemmet, fordi du kan nøjes med en maskine. De modeller, som Blomberg her i varesortimentet kan klare 8 kg. vask og 5. kg tørt tøj ad gangen. Disse er der i øvrigt også 10 års garanti på i forhold til motoren.

  Test af Blomberg vaskemaskiner

  Hos Test-vaskemaskine.dk er vi kommet frem til, hvilke vaskemaskiner der er bedst- og, hvilke der er dårligst ved at vurdere de enkelte modeller ud fra brugeranmeldelser og testresultater.
  Vi har i alt sammenlignet 67 vaskemaskiner på baggrund af disse to kriterier, hvoraf 0 er fra Blomberg.
  Blandt vaskemaskinerne fra Blomberg, fordeler det sig sådan, at 0 er frontbetjente modeller, 0 er topbetjente modeller og 0 er vaske-tørremaskiner.

  Den gennemsnitlige score for Blombergs vaskemaskiner er på 0 i vores test, mens det for alle vaskemaskiner er 85.

  Du kan læse mere om udvalget af Blomberg vaskemaskiner på Blombergs hjemmeside.

  Hvilken Blomberg vaskemaskine er bedst?

  Den bedste Blomberg vaskemaskine ifølge vores rangering af vaskemaskiner, er modellen Blomberg BWG486W0, der opnår en score på 0.
  Vi er kommet frem til dette på baggrund af de anmeldelser som enheden modtager af brugerne.
  Blandt alle vaskemaskiner på markedet, er vi på Test-vaskemaskine.dk, kommet frem til Bosch WAT2869ISN, som det bedste valg med en score på 98, mens AEG L7FBM862E kommer på en andenplads, som det næstbedste valg.

  Er Blomberg det bedste vaskemaskine mærke?

  Hvilket vaskemaskine mærke er bedst? Det har vi spurgt brugerne om i vores afstemning. Foreløbig har 1634 brugere stemt.
  Blomberg har i alt fået 60 stemmer, hvoraf 41 er positive og 19 er negative.

  232 59 brugere er enige med dig!!
  #1

  80%

  20%
  160 38 brugere er enige med dig!!
  #2

  81%

  19%
  134 40 brugere er enige med dig!!
  #3

  77%

  23%
  94 22 brugere er enige med dig!!
  #4

  81%

  19%
  81 29 brugere er enige med dig!!
  #5

  74%

  26%
  78 19 brugere er enige med dig!!
  #6

  80%

  20%
  54 30 brugere er enige med dig!!
  #7

  64%

  36%
  50 23 brugere er enige med dig!!
  #8

  68%

  32%
  46 29 brugere er enige med dig!!
  #9

  61%

  39%
  46 20 brugere er enige med dig!!
  #10

  70%

  30%
  41 19 brugere er enige med dig!!
  #11

  68%

  32%
  40 21 brugere er enige med dig!!
  #12

  66%

  34%
  26 10 brugere er enige med dig!!
  #13

  72%

  28%
  16 10 brugere er enige med dig!!
  #14

  62%

  38%
  14 14 brugere er enige med dig!!
  #15

  50%

  50%
  13 11 brugere er enige med dig!!
  #16

  54%

  46%
  13 5 brugere er enige med dig!!
  #17

  72%

  28%
  12 7 brugere er enige med dig!!
  #18

  63%

  37%
  9 7 brugere er enige med dig!!
  #19

  56%

  44%
  8 4 brugere er enige med dig!!
  #20

  67%

  33%
  8 13 brugere er enige med dig!!
  #21

  38%

  62%
  8 4 brugere er enige med dig!!
  #22

  67%

  33%
  6 11 brugere er enige med dig!!
  #23

  35%

  65%