0 Bedste Zanussi Vaskemaskiner (August 2022)

Liste over de 0 Zanussi vaskemaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 3 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

  Udgået Zanussi ZWF81663W Zanussi ZWF81663W
  "Testvinder" - Tænk.dk 2016
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  5.099 kr.
  Udgået ZANUSSI ZWF81460W ZANUSSI ZWF81460W
  Stor vaskemaskine med 8 kg kapacitet
  ✓ 3.5/5 (3 brugere)
  kr.
  Udgået Zanussi ZWF71660W Zanussi ZWF71660W
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  2.999 kr.
  Udgået Zanussi ZWF91483WH Zanussi ZWF91483WH
  Stor vaskemaskine med 9 kg kapacitet
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  kr.
  Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
  loading icon

  Hvad mener du om vaskemaskinerne fra Zanussi?


  73%

  27%

  Hvilken Zanussi vaskemaskine er bedst?

  "Hvilke vaskemaskiner er bedst- og, hvilke er dårlist?" Det forsøger vi at besvare her på Test-vaskemaskine.dk, hvor vi har rangeret vaskemaskiner på det danske marked på baggrund af anmeldelser og testresultater.
  Zanussi ZWF81663W kommer på pladsen, som den bedste Zanussi vaskemaskine.

  Vaskemaskiner fra Zanussi

  Zanussi er i sin oprindelighed et italiensk mærke, der i 1916 blev grundlagt af en herre ved navn Antonio Zanussi. Zanussi brander sig på at være et mærke, der henholdsvis lytter og samarbejder. Derudover har firmaet ligeledes et hold af ingeniører og udviklere, der arbejder på at få lavet produkter, der for forbrugeren er lette at bruge og pålidelige. Dernæst er der også eksperter ansat, der kan rådgive netop dig om, hvilke produkter der vil være bedst passende i den givne situation. Den gode service hos Zanussi stopper dog ikke her, da firmaet også gør en stor ære af at give god rådgivning efter selve salget, således man får hjælp og rådgivning til at få fuldt udbytte af det potentiale, de givne varer har.
  Zanussi er udbyder af mange forskellige hårde hvidevarer og øvrige hjælpemidler til køkkenet. Udvalget tæller:

 • Ovne
 • Komfurer
 • Mikrobølgeovne
 • Kogeplader
 • Emhætter
 • Opvaskemaskiner
 • Køleskabe
 • Køle-/fryseskabe
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Hos Zanussi får man et godt produkt, og der gøres en stor indsats for, at man fra Zanussis side giver god rådgivning til, hvordan man får det bedst mulige ud af produkterne. Derved får man som forbruger muligheden for at kende til alle de forskellige funktioner, de forskellige produkter har. Dette gør også, at man kan optimere arbejdet i køkkenet, vaskerummet osv. med produkter fra Zanussi.

  Historien om Zanussi

  Antonio Zanussi var oprindeligt var ung og ambitiøs, og det resulterede i, at den unge ovnreparatør valgte at åbne en forretning kaldt Officina Furmisteria Antonio Zanussi. Her havde han et lille rum, hvori han med to andre lavede forskellige forsøg og forsøgte at fremstille forskellige produkter, der kan optimere arbejdet i køkkenet.
  I året 1946 tog virksomheden for alvor fart, hvilket Antonios søn, Lino Zanussi, gjorde en hel del for, og firmaet blev et af de førende brands inden for husholdningsapparater. Firmaet voksede, og Zanussi blev også det første brand, der gjorde det muligt at få gaskomfur i hjemmet. I dag er der mange udviklere og ingeniører, der arbejder på de forskellige produkter for at optimere dem og finde frem til nye løsninger, og det samme gjorde sig gældende tilbage op gennem 50erne og 60erne. Her begyndte Zanussi at få flere og flere produkter ind i europæernes hjem, og det udviklede sig til også at omfatte nyudviklede opvaskemaskiner.
  I 1968 opkøbte Zanussi et af Italiens førende firmaer inden for fremstilling af elektriske produkter, husholdningsprodukter samt cateringapparater. Firmaet hed F. Zoppas SpA, som i løbet af de senere år for alvor havde udviklet sig inden for udvikling af køkkenapparater. Zanussi har efter opkøbet udvidet sortimentet, mens der også er udviklet mange nye funktioner til de forskellige produkter. Det viser sig blandt andet i form af nye kogeplader med et system, der gør, at det er muligt at indstille flammerne præcist til at passe til de gryder, pander og lignende, som placeres på kogepladen. Senere har det konstante fokus på udvikling resulteret i, at Zanussi har udviklet gode løsninger inden for kogeplader med touch teknologi.

  Forskelle på de forskellige typer af vaskemaskiner

  Også inden for vaskemaskiner har Zanussi udviklet sig og fået et stort sortiment. Det er godt for kunden, da det qua det større udvalg bliver lettere at finde nogle varianter, der har de funktioner og specifikationer, man har behov for.

  Lav restfugtighed

  Zanussi brander sig meget på at udvikle sig hele tiden, således produkterne bliver lettere at benytte for forbrugeren, mens kvaliteten også skal være i top. Det ses blandt andet ved, at Zanussi er udbydere af mange forskellige typer af vaskemaskiner med meget lav restfugtighed. Det optimerer processen i forhold til tøjvask en hel del, da det ved en lav restfugtighed er lettere at tørre tøjet efter en vask. Når vaskemaskinen magter at nedbringe restfugtigheden til eksempel blot 44 %, vil det være hurtigere og lettere at tørre tøjet, hvilket også gør det en hel del lettere at tørre tøj.

  Energiklasse

  Der findes også forskellige energiklasser, som de forskellige vaskemaskiner får tilgivet alt efter, hvor energieffektive de er. Er de meget energieffektive og benytter lidt strøm og vand i forhold til det arbejde, der skal udføres, vil de have en høj energimærkning. Zanussi sælger flest produkter af god energimærkning i form af A+, A++ eller A+++, som er de bedste energimærkninger, der gives. Har man en god energimærkning, vil man spare strøm og vand, når man vasker tøj i vaskemaskinen.

  Topbetjent og frontbetjent

  Derudover er der også forskelle på betjeningsmulighederne på de forskellige typer af vaskemaskine. Zanussi tilbyder både topbetjente vaskemaskiner og frontbetjente vaskemaskiner. De topbetjente vaskemaskiner har en låge foroven, hvor der også skal betjenes fra. Denne variant er meget slank og tynd, mens de i sit udseende også er helt hvid, hvorved den er let at passe ind i en indretning. Den frontbetjente vaskemaskine fylder måske lidt mere, men denne har også en højere kapacitet. Udseendet er meget klassisk og traditionelt, da der er tale om en opvaskemaskine med en låge af glas på fronten, mens det også er i fronten, man betjener varianten.

  Er Zanussi det bedste vaskemaskine mærke?

  Hvilket vaskemaskine mærke er bedst? I vores brugerafstemning om de bedste vaskemaskine mærker har 4112 brugere stemt.
  Zanussi har i alt fået 94 stemmer, hvoraf 69 er positive og 25 er negative.

  brugere er enige med dig!!
  #1

  78%

  22%
  brugere er enige med dig!!
  #2

  81%

  19%
  brugere er enige med dig!!
  #3

  80%

  20%
  brugere er enige med dig!!
  #4

  80%

  20%
  brugere er enige med dig!!
  #5

  78%

  22%
  brugere er enige med dig!!
  #6

  74%

  26%
  brugere er enige med dig!!
  #7

  73%

  27%
  brugere er enige med dig!!
  #8

  74%

  26%
  brugere er enige med dig!!
  #9

  72%

  28%
  brugere er enige med dig!!
  #10

  69%

  31%
  brugere er enige med dig!!
  #11

  75%

  25%
  brugere er enige med dig!!
  #12

  69%

  31%
  brugere er enige med dig!!
  #13

  73%

  27%
  brugere er enige med dig!!
  #14

  79%

  21%
  brugere er enige med dig!!
  #15

  59%

  41%
  brugere er enige med dig!!
  #16

  69%

  31%
  brugere er enige med dig!!
  #17

  68%

  32%
  brugere er enige med dig!!
  #18

  71%

  29%
  brugere er enige med dig!!
  #19

  53%

  47%
  brugere er enige med dig!!
  #20

  62%

  38%
  brugere er enige med dig!!
  #21

  54%

  46%
  brugere er enige med dig!!
  #22

  52%

  48%
  brugere er enige med dig!!
  #23

  56%

  44%